1.8.2017 11.00

Helluntaikirkon julkaisuja

Helluntaikirkon julkaisuja on tällä hetkellä kuusi, joista viisi on ostettavissa Aikamediasta.

Suomen Helluntaikrkon julkaisusarjan viisi kirjaa ovat saatavilla Aikamedian aikashopista: www.aikamedia.fi/

• HELMET -menettelytapaohjeisto, joka on tarkoitettu paikallisseurakuntien avuksi tilanteisiin joissa hengellinen vastuunkantaja on joutunut kriisiin.
  • USKON PÄÄKOHDAT - Suomen Helluntaiseurakuntien uskon pääkohdat julkaisu avaa helluntailiikkeen teologisia peruslinjauksia
  • LÄHETYSTEOLOGINEN ASIAKIRJA - on ensimmäinen kirjallinen kooste Suomen helluntaiseurakuntien lähetystyön teologisista perusteista (tehty yhteistyössä Fida Internationalin kanssa. Ei saatavissa Aikashopista)
  • KUIN KOTONAAN SUOMESSA -avuksi maahanmuuttajatyöhön.
  • SEURAKUNNALLISTEN TOIMITUSTEN KIRJA - on tarkoitettu avuksi seurakuntaelämän toimituksellisiin tapahtumiin kuten avioliittoon vihkiminen ja siunaaminen, lapsen siunaamiseen, uskovien kasteeseen ja hautaan siunaamiseen.
  • RAHANKERÄYSLAKI ja KOLEHTI - näkökulmia seurakuntien varainkeräykseen. Teos käsittelee kolehdinkannon ja rahankeräysten oikeudellisisa kysymyksiä. Kolehdinkantoa tarkastellaan sekä uskonnollisen yhdyskunnan että yhdistysmuotoisten seurakuntien ja yhteisöjen kannalta. Mukaan on mahdutettu käytännön kysymyksiä ja menettelyohjeita. Kirjan kirjoittaja on Markku Luoma.